Over Ons

Sinds 1891 bestaat in Denekamp de zaak die iedereen kent onder de naam ‘Hofland’ en dan al heel lang als ‘Hofland Juwelier’. Het winkeltje in zakhorloges en klokken, dat het echtpaar Hofland in 1891 aan de Wilhelminiastaat begon, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne zaak in klassieke en eigentijdse sieraden en horloges. Sinds 1953 bevindt de winkel zich aan de Grotestraat.
Ad en Ine Hofland kwamen in 1974 in de zaak als opvolgers van Gerhard junior en diens echtgenote Jo. In datzelfde jaar nam hun zoon Tonnie het opticiengedeelde in een afzonderlijke zaak voor zijn rekening. Met de komst van Lieset Hofland in de zaak was de vierde generatie in het familiebedrijf een feit.
In 2015 heeft Lieset besloten een andere weg in te slaan.

Per 1 septemver 2015 is Susette Hofland-Vlutters de nieuwe eigenaresse van Hofland Juwelier. Susette is opgegroeid in een detailhandel gezin en getrouwd met Rob Hofland, zoon van Tonnie Hofland. Susette zal samen met het huidige team bestaande uit, Wendy, Chantal, Sanne, Marian en Britt Hofland Juwelier op dezelfde manier gaan voortzetten. Ine Hofland zal de eerste twee jaren na de overdracht nog veelvuldig aanwezig zijn en Susette de kneepjes van het vak gaan leren.

Hofland Juwelier is al jaren een begrip in Denekamp, een familiebedrijf dat garant staat voor vakbekwaamheid in goudsmeedwerk en reparaties, voor kwaliteit van het uitgebreide assortiment aan sieraden en horloges, voor service en voor een grote klantvriendelijkheid.

Wij zien u graag in onze winkel.

Team Hofland Juwelier